Президентът е решил, че трябва да поеме курс на въоръжена

...
Президентът е решил, че трябва да поеме курс на въоръжена
Коментари Харесай

Цвета Караянчева: Президентът излъчва омраза, когато говори

Президентът е решил, че би трябвало да поеме курс на въоръжена битка и той е индивидът, който направи тази ескалация на митинга, още сега, в който подвигна юмрука и излезе измежду протестиращите да приканва към това, на което станахме очевидци през последните дни. Така ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева разяснява пред публицисти в Пловдив държанието на президента във връзка с митингите, съобщи кореспондент на Радио " Фокус " - Пловдив.
" Мисля, че той е в основата на държанието на хората ", добави тя. " Съветвам президента да си прочете Конституцията. Той искаше да се саморазпусне Народното събрание. Г-н президент, прочетете Конституцията, там ясно е написано, че няма по какъв начин да се саморазпуснем. Нека, като желае да ръководи господин Радев, да мине през избори, с цел да съобщи какви са неговите предизборни стратегии, с цел да изберат хората умерено. Не може да влезеш във властта през задния двор ", сподели още Цвета Караянчева.
 Румен Радев: Незабавната оставка на кабинета е единственият излаз от рецесията Румен Радев: Незабавната оставка на кабинета е единственият излаз от рецесията
" Незабавната оставка на кабинета е единственият излаз от рецесията. " Това съобщи президентът Румен Радев в особено изказване. " През изм...
Според нея президентът " излъчва ненавист, когато приказва, с което демонстрира, че не почита никой ". " Има мирни протестиращи с претенции и ние им отговорихме с този план за Конституция ", добави още Цвета Караянчева. Според нея, дебатът би трябвало да се води от политиците в Народното събрание и да се чува гласът на хората, които имат какво да кажат, а не на тези, които излизат с камъни и бесилки на улицата.
На въпрос дали е снето доверието от ръководещото болшинство каквито упреци насочва президента, Караянчева отговори, че доверието са го дали българските жители, които са дали своят вот за тях и те по никакъв начин не са малко - над милион и половина гласоподаватели.
По думите й тези, които ръководят митингите, са " остарели муцуни ", които не желаят договаряния. " А постоянно може да се желае най-хубавото за България, тъй като всички ние работим за нея ", добави Цвета Караянчева.
На въпрос дали имат към този момент претендент за ръководител на ЦИК, Караянчева отговори, че този въпрос към момента се разисква в Изпълнителната комисия и в Коалиционния съвет.
 Депутатите отхвърлиха президентското несъгласие върху Закона за подземните благосъстояния Депутатите отхвърлиха президентското несъгласие върху Закона за подземните благосъстояния
Президентското несъгласие върху Закона за подземните благосъстояния беше отхвърлено от депутатите. „ За “ повторното приемане на закона...
Тя разяснява и измененията в Избирателния кодекс, с които не е съгласна, като двудневния избирателен развой. Според нея това може да породи подозрения в прозрачността на процеса. Председателят на Народното събрание акцентира, че е значимо българските жители за упражнят своите изборни права.
Цвета Караянчева бе в Пловдив, с цел да връчи огромната премия на победителките в отборната конкуренция на шампионата по пукотевица „ 8-ми март “ за дами, чиновници на Министерството на вътрешните работи, Министерството на защитата и службите за сигурност.
Турнирът трябваше да се организира на 5 март 2020 година, само че беше отсрочен по отношение на разпространяването на ковид.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР