Президентът е овластен да работи за обединението на българския народ.

...
Президентът е овластен да работи за обединението на българския народ.
Коментари Харесай

Рашидов: Чии са тези железа в парка – на полицията или на мирните граждани?

Президентът е овластен да работи за обединяването на българския народ. Това съобщи националният представител от ПГ на ГЕРБ Вежди Рашидов в изявление за " Фокус ".

По думите му президентът е задължен да даде кураж на държавните институции и на тези, които на следващия ден отново би трябвало да имат воля да работят, а не да ги трансферира като отговорност към Министерство на вътрешните работи

Според Рашидов поради персоналните си упоритости и борби президентът не може да прави национална драма.

На коя страна той е държавен глава. Министерство на вътрешните работи отвън страната ли е? Нека хората да стачкуват, дано дадат оферти по какъв начин желаят да живеят, дано има претенции, те са значими, само че експанзията чия е? Чии камъни, ножове и железа откриха през днешния ден в парка – на полицията или на " мирните " жители, които президентът води? Нима служителите на реда блъскаха кофите за отпадък, белким те хвърляха камъни. Президентът би трябвало да застане като общественик и да сплоти българската нация, разяснява Вежди Рашидов.

Народният представител прикани институциите да служат на българската страна.

Аз безпределно почитам и президентската институция. Три години не съм си разрешил една неприятна дума да кажа в името държавността. В момента, когато президентът споделя народ единствено на една част, а огромната част за него не е народ, скърбя. Искам президент, който да ни сплоти и в името на просперитета всички да вървим с мозъка и труда си. Все още моля към него, по тази причина го помолих да извади България от горящия казан, сподели Вежди Рашидов и добави, че президентът би трябвало да спре с персоналните си борби.

,,Демокрацията изисква старания и труд, а не истерия'', е безапелационен националният представител.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР