Президентът е обединител на нацията и не е президент на

...
Президентът е обединител на нацията и не е президент на
Коментари Харесай

Ескалация Навръх Гергьовден! Напрежението Между Бойко Борисов И Президента Радев Рязко Се Изостри!

" Президентът е обединител на нацията и не е президент на една партия. Това го е потвърдил с дейностите си. А във връзка с престрелките - очевидно, че ръководещите не мога да одобряват рецензия.Това, което споделя президентът, е обвързвано с действителността, а отговорите, които получаваме, постоянно се разминават с тази реалност. Така че престрелката повече е от отсрещната постройка, в сравнение с президентството ", по този начин основният секретар на президента Румен Радев, Димитър Стоянов разяснява войната сред институциите.

" Имаме писма от двама министри за среща. Но в последна сметка контрола над министрите би трябвало да бъде упражняван от Министерски съвет и от Народното събрание. Президентът няма такива функционалности ", уточни Стоянов и посочи, че несъмнено такива срещи сред президента и министрите няма да има. " Ако би трябвало да се дава доклад къде и какво е реализирано, какви резултати или има някакъв проблем, този доклад би трябвало да бъде даден на парламентарния надзор ", добави той.

На въпрос кой е " Баш Майсторът " на строителната площадка България във връзка разнообразни изявления напоследък, основният секретар на президента съобщи, че това е сложен въпрос.

" Определено властта би следвало да взе участие в строителната площадка, би трябвало да дава съответните насоки, а дали има задкулисие в ръководството на строителната площадка, би трябвало да го каже правосъдната система. Така че има и светла, има и тъмна част. Тъмната част би трябвало да излезе нескрито. В тъмната част нормално стоят такива съмнения, като корупционни схеми. Тоест асимилиране на финансови средства не по законен метод. Печелени на публични поръчки от едни и същи компании, което не разрешава да има действителна конкурентност сред обособените компании ", сподели още Димитър Стоянов.

По думите му отрицателните процеси в армията не престават, само че съществуването на един подобен като днешния церемониал, има и една такава цел - да притегли повече младежи в армията.

" През миналата година близо още 1000 напуснаха армията, без да има попълнения. Кризата, която е за окомплектоване с персонален състав, се задълбочава. Една от аргументите да се организира парадът е да се покаже на младежите, че службата в армията има и известна доза романтика ", добави Стоянов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР