Президентът Доналд Тръмп се завърна в САЩ, след като обяви

...
Президентът Доналд Тръмп се завърна в САЩ, след като обяви
Коментари Харесай

Тръмп се завърна в САЩ от инфарктната среща на НАТО с новина, от която критиците му онемяха!

Президентът Доналд Тръмп се завърна в Съединени американски щати, откакто разгласи визитата си в Лондон за сполучлива, успявайки да завоюва "дълбокото почитание " на задграничните водачи, някои от които бяха хванати да се майтапят за негова сметка. Това написа в. "Дейли Мейл ".

Тръмп анулира конференцията си с медиите и непосредствено се прибра във Вашингтон в сряда, след появяването на видео, в което други водачи си вършат смешки с него.

"Медиите на подправените вести прави всичко по силите си, с цел да омаловажи моята сполучлива аудиенция в Лондон по отношение на НАТО ", написа Тръмп в Туитър в сряда вечерта, на път за Вашингтон.

"Чудесно се разбирам с водачите от НАТО, даже ги накарах да платят 130 милиарда $ повече, 400 милиарда повече за три години. За Съединени американски щати няма нарастване, единствено надълбоко почитание ", сподели той.

Тръмп е прав за парите. Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг, който направляваше и до известна степен одобри настояванията на Тръмп, удостовери числата, които включват дълготрайната цел от 400 милиарда $.

Увереността на Тръмп в "дълбокото почитание " обаче не му попречи да нападне канадския министър председател Джъстин Трюдо, който той назова "двуличник ", малко преди да напусне срещата в Лондон.

Тръмп напуща Лондон, откакто анулира своята конференция
Джъстин Трюдо, Еманюел Макрон и Борис Джонсън бяха хванати да се майтапят на гърба на американския президент по време на приема при кралицата в Бъкингамския замък.



Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР