Президентът Доналд Тръмп сам съчинил медицинското си досие по време

...
Президентът Доналд Тръмп сам съчинил медицинското си досие по време
Коментари Харесай

Тръмп сам измислил медицинското си досие

Президентът Доналд Тръмп самичък съчинил здравното си досие по време на предизборната акция през 2016 година, съобщи пред Си Ен Ен лекарят му по това време Харолд Борншайн, който подписал отчета.

„ Той ми продиктува писмото. Аз не съм го писал “,  цитира думите му малкия екран. Според лекаря документът е изцяло фиктивен.

Според медицинския отчет, оповестен пред декември 2015 година Тръмп има „ чудесно кръвно налягане “ и „ няма никакви обилни проблеми със здравето “. Подчертава се, че Тръмп се отличава с „ изключителна мощ и устойчивост “, не злоупотребява с цигари и алкохол, в никакъв случай не е диагностициран с ракови болести. Не е претърпявал по-сериозни интервенции с изключение на от апендицит на 10-годишна възраст и че, в случай че победи на изборите, ще стане „ най-здравия човек, заемал този пост “.

В изявление за Ен Би Си Борнщайн сподели през вчерашния ден, че през февруари 2017, когато Тръмп към този момент беше в Белия дом,  в кабинета му пристигнали неговият телохранител Кейт Шилър, юристът Алън Гартън  и още един мъж, които иззели всички документи за здравето на президента и оставили „ безпорядък в кабинета “.

Оттогава милиардерът прекъснал всевъзможни връзки с лекаря си. Това станало, откакто Борнщайн споделил пред публицисти, че предписвал на Тръмп препарати за стимулиране на растежа на косата,  срещу почервеняването на кожата, както и за нараснал холестерин в кръвта.

По време на акцията през 2016 година здравето на претендентите беше специфична тематика. Тръмп няколко пъти твърдеше, че някогашният държавен секретар Хилари Клинтън не е задоволително здрава и щабът й беше заставен да го опровергава.

След новия епизод на разкрития към Тръмп Белият дом отново опроверга. Случилото се е „ естествена процедура “, сподели говорителката му Сара Сандърс.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР