Президентът Доналд Тръмп наблюдава редкия природен феномен – пълното слънчево

...
Президентът Доналд Тръмп наблюдава редкия природен феномен – пълното слънчево
Коментари Харесай

СНИМКИ показаха какво направи Тръмп на балкона Труман

Президентът Доналд Тръмп следи редкия естествен феномен – цялостното слънчево затъмнение - от Белия дом и без да обръща внимание на рекомендациите на експертите, стори това без да употребява защитни очила. Все отново американския държавен глава не издължа дълго да гледа затъмнението без защитни средства, затвори очи, наведе се да каже нещо на брачната половинка си и постави очилата. Той бе " заел позиция " на балкона Труман, от южната страна на Белия дом, в компанията на първата дама Мелания, щерка си Иванка и сина си Барън.



Заедно с тях бяха министрите на правораздаването Джеф Сешънс и на търговията Уилбър Рос. Попитан от публицист дали е удовлетворен от това, което е видял със специфичните очила, Тръмп красноречиво подвигна палец нагоре. Президентът на Съединени американски щати и неговата компания останаха на балкона десетина минути.



Първото от 99 години насам цялостно слънчево затъмнение, което се следи през вчерашния ден, провокира много безредици в Съединени американски щати като даже се появиха известия, че има деца, кръстени на рядкото естествено събитие. Двойка от американския щат Южна Каролина кръсти бебето си Иклипс (англ. - затъмнение), защото се роди в деня на рядкото естествено събитие.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР