Президентът Доналд Тръмп коментира пред Атлантик, че е обмислял дъщеря

...
Президентът Доналд Тръмп коментира пред Атлантик, че е обмислял дъщеря
Коментари Харесай

Тръмп призна, че искал Иванка в ООН и Световната банка

Президентът Доналд Тръмп разяснява пред " Атлантик ", че е обмислял щерка си Иванка за високопоставени позиции в Организация на обединените нации и Световната банка , тъй като тя е " доста добра с числата ", оповестява " Бизнес инсайдър ".

Тръмп изяснява пред Илейн Плот за щерка си, че Иванка е " роден посланик " , и главната причина, заради която не я е назначил, с цел да размени Ники Хейли като дипломат на Съединени американски щати в Организация на обединените нации е, че ще го обвинят в непотизъм - шуробаджанащина

Тръмп упорства, че " няма нищо общо с непотизма ", а Иванка би била " невероятна " в ролята . Поради държавните правила за непотизъм, сегашната консултативна роля на Иванка в Белия дом е неплатена .

През януари " Файненшъл таймс " заяви, че Тръмп обмисля Иванка да размени някогашния президент на Световната банка Джим Йонг Ким , клюки, които Белият дом отхвърли.
 Дейвид Малпас е новият началник на Световната банка
Дейвид Малпас е новият началник на Световната банка

Той ще поеме поста от Кристалина Георгиева, която краткотрайно заемаше длъжността

Иванка приключва Университета на Пенсилвания със компетентност стопанска система , само че не разполага с огромен опит в интернационалното развиване, дипломацията или комерсиалната стопанска система .

Тя о баче е прекарала по-голямата част от кариерата си като бизнес-дама и се е фокусирала върху овластяване на дамите и планове за развиване на човешките запаси от нейната свободно избрана роля като консултант в Белия дом.

Преди да се причисли към Белия дом, тя работи като вицепрезидент - придобивания в организацията Тръмп . Тя основава и лична фешън линия - марката " Иванка Тръмп ", която бе закрита предишното лято.

През 2018 година Иванка си партнира със Световната банка за основаване на Финансова самодейност на дамите бизнесмени , стратегия, която бързо е наречена " Фонд Иванка " и която се стреми да даде опция на дамите в разрастващите се страни да получат по-лесно достъп до заеми и безплатни помощи за финансиране на личния си дребен бизнес и други планове.
 Иванка Тръмп не е претендент за Световната банка
Иванка Тръмп не е претендент за Световната банка

Но ще оказва помощ в избирането на претендент
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР