Президентът Доналд Тръмп и неговата съпруга Мелания ще пристигнат в

...
Президентът Доналд Тръмп и неговата съпруга Мелания ще пристигнат в
Коментари Харесай

Ето къде ще отседнат Доналд Тръмп и Мелания за срещата с Путин в Хелзинки

Президентът Доналд Тръмп и неговата брачна половинка Мелания ще дойдат в Хелзинки в неделя за срещата в понеделник с съветския президент Владимир Путин и ще отседнат в „ Hilton Kalastajantorppa “. Това се оповестява във вестник „ Хелсингин саномат “.
Хотелът се намира на брега на морето на към 15 минути път с кола от центъра на града и на няколко пъти е бил хазаин на публични събития и конференции на разнообразни равнища. Например през 2014 година там се срещнаха министър председателите на страните от Северна Европа, Англия и балтийските страни, с цел да обсъдят бъдещето и икономическите вероятности на северната част на Европа, а през 2012 година там се състоя срещата на 8 президенти на страни от Европейски Съюз, разискали, наред с други неща икономическото състояние в Гърция.
В допълнение към постройката за туристите и участниците в срещите, хотелът има и обособена конферентна постройка. Като цяло той разполага с 238 стаи, 17 заседателни зали и отопляем плувен басейн с финландска сауна.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР