Президентът Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик

...
Президентът Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик
Коментари Харесай

Тръмп още не е взел решение за съдбата на ядреното споразумение с Иран

Президентът Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила още не е взел решение за ориста на нуклеарното съглашение с Иран, съобщи неговият консултант по националната сигурност Джон Болтън, представен от Агенция Франс Прес.

"Още няма решение по този въпрос ", сподели Болтън в изявление за телевизия Фокс нюз. Тръмп би трябвало да разгласи на 12 май дали ще "скъса " съглашението, подписано през юли 2015 година след продължителни и сложни договаряния. Президентът изследва предлагането на френския му сътрудник Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е... към профила за започване на договаряния за ново съглашение с по-голям обсег, добави Болтън.

Програмата, с която Либия се отхвърли от нуклеарните си упоритости, би трябвало да послужи за модел за отвод на Северна Корея от нуклеарното оръжие, продължи съветникът по националната сигурност. Според нас е използван либийският модел от 2003-2004 година за обещания от севернокорейския водач Ким Чен-ун отвод от нуклеарното оръжие, сподели Болтън.

През декември 2003 година тогавашният либийски водач Муамар Кадафи Муамар Кадафи - Роден на 7 юни 1940 година, съгласно версия е роден на 7 юни... към профила се отхвърли от програмата за създаване на нуклеарно оръжие, припомня Агенция Франс Прес.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР