Президентът Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо

...
Президентът Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик.
Джо
Коментари Харесай

Байдън за Остин: Имам му доверие, но беше грешка, че не каза за влизането си в болница

Президентът Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в съобщи, че е било неточност в преценката на министъра на защитата Лойд Остин да не му заяви за хоспитализацията му предходната седмица, само че към момента има доверие на шефа на Пентагона, съобщи Асошиейтед прес и Българска телеграфна агенция. 

Говорейки пред кореспонденти по време на обиколката си из локални предприятия край град Алънтаун в щата Пенсилвания, Байдън отговори с " да " на въпроса дали е било неточност в преценката на Остин да не му каже за положението си. На въпроса дали към момента има доверие в управлението на Остин, той отговори: " Имам ".

70-годишният Остин продължава да е в болница, където се лекува от затруднения след интервенция от рак на простатата. Неразкриването на хоспитализацията му беше остро подложено на критика от членове и на двете политически партии и докара до някои апели за оставката му.

Остин беше признат в Националния военномедицински център " Уолтър Рийд " на 22 декември и претърпя интервенция за лекуване на рака, който е бил открит по-рано през месеца по време на обикновен скрининг. Седмица по-късно той е развил зараза и на 1 януари е бил приет в болница и настанен в интензивно поделение. Байдън и висшите чиновници на администрацията не са били известени за хоспитализацията на Остин до 4 януари, а Остин пази диагнозата рак в загадка до вторник.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР