Президентът Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик.

...
Президентът Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик.
Коментари Харесай

Джо Байдън отмени забраната транссексуални да постъпват във въоръжените сили

Президентът Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в анулира през днешния ден възбраната транссексуални хора да постъпват във въоръжените сили на Съединени американски щати, наложена от неговия предходник в Белия дом Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския, съобщи Ройтерс.

"Президентът Байдън е уверен, че силата на Америка се основава върху нейното разнообразие ", се споделя в известието на Белия дом. "Да позволим на всички квалифицирани американци да служат на своята страна е по-добре за въоръжените сили и по-добре за страната, тъй като всеобхватните въоръжени сили са по-ефективни сили ", гласи документът.

През 2016 година тогавашният президент демократ Барак Обама  Барак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на Съединени американски щати. Роден е на 4 август 1961 година в Хавай. Той е първият позволи на транссексуалните лица да служат намерено във въоръжените сили и да получават медицински грижи за промяна на пола. Републиканецът Тръмп замрази решението на Обама, само че остави на работа към този момент признатите транссексуални. С днешното си решение Байдън извършва своето заричане от предизборната си акция, напомни Ройтерс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР