Президентът Джо Байдън заяви, че САЩ може да могат да

...
Президентът Джо Байдън заяви, че САЩ може да могат да
Коментари Харесай

САЩ могат да поставят 200 млн. дози ваксина за 100 дни управление на Байдън

Президентът Джо Байдън съобщи, че Съединени американски щати може да могат да ползват 200 милиона дози коронавирусна ваксина през първите 100 дни от неговото ръководство, два пъти повече от първичната цел,, съобщи " Блумбърг ".

" Постигнахме задачата си от 100 милиона дози единствено за 58 дни , седмици преди плануваното ", разгласи през вчерашния ден Джеф Зинтс, координаторът в екипа на президента Джо Байдън по въпросите на битката с COVID-19. Той повтори обещанието на Байдън да има

Съединени американски щати може да съумеят да го удвоят резултата, в случай че запазят настоящия си ритъм на имунизации, сподели Байдън пред кореспонденти в Белия дом. Но ние постигнахме задачата и продължаваме да вървим напред.
 Байдън извърши задачата си - 100 млн. ваксини за 58 дни
Байдън извърши задачата си - 100 млн. ваксини за 58 дни

Постигнахме задачата си от 100 милиона дози единствено за 58 дни

До момента Съединени американски щати са поставили 118 милиона дози, повече от два пъти от общия брой на Европейския съюз. Около 2,5 милиона са дозите за ден. Темпът може също да се усили, откакто производството на най-скоро позволената ваксина от Johnson & Johnson се форсира. Усилията обаче могат също по този начин да се сблъскат с логистични трудности или търсенето да намалее, защото социологическите изследвания демонстрират, че забележителен дял от популацията на Съединени американски щати е скептично към имунизациите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР