Президентът Джо Байдън заяви, че е било грешка в преценката

...
Президентът Джо Байдън заяви, че е било грешка в преценката
Коментари Харесай

Байдън за Остин: Имам му доверие, но беше грешка, че не е съобщил за влизането си в болница

Президентът Джо Байдън съобщи, че е било неточност в преценката на министъра на защитата Лойд Остин да не му заяви за хоспитализацията му предходната седмица, само че към момента има доверие на шефа на Пентагона, съобщи Асошиейтед прес. 

 

Говорейки пред кореспонденти по време на обиколката си из локални предприятия край град Алънтаун в щата Пенсилвания, Байдън отговори с " да " на въпроса дали е било неточност в преценката на Остин да не му каже за положението си. На въпроса дали към момента има доверие в управлението на Остин, той отговори: " Имам ".

 lg.php.gif

70-годишният Остин продължава да е в болница, където се лекува от затруднения след интервенция от рак на простатата. Неразкриването на хоспитализацията му беше остро подложено на критика от членове и на двете политически партии и докара до някои апели за оставката му.

 

Остин беше признат в Националния военномедицински център " Уолтър Рийд " на 22 декември и претърпя интервенция за лекуване на рака, който е бил открит по-рано през месеца по време на обикновен скрининг. Седмица по-късно той е развил зараза и на 1 януари е бил приет в болница и настанен в интензивно поделение.

 

Байдън и висшите чиновници на администрацията не са били известени за хоспитализацията на Остин до 4 януари, а Остин пази диагнозата рак в загадка до вторник.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР