Президентът Джо Байдън заяви, че е бил изненадан, когато правителствени

...
Президентът Джо Байдън заяви, че е бил изненадан, когато правителствени
Коментари Харесай

Байдън е останал изненадан от откриването на класифицирани документи в бившия му офис

Президентът Джо Байдън съобщи, че е бил сюрпризиран, когато държавни документи с класифицирана информация са били открити от неговите юристи в някогашния му офис във Вашингтон.

Държавният глава съобщи, че е бил осведомен и сюрпризиран да разбере, " че има някакви държавни документи, които са били отнесени в този офис ".

Байдън съобщи, че не знае какво има в документите, а юристите му не са му предложили да попита какви са те.

Отговаряйки на репортерите в Мексико Сити, където бе за срещата на върха на северноамериканските водачи декларира още, че юристите му са " създали това, което е трябвало да създадат ", неотложно са се обадили в Националния списък.

Белият дом удостовери, че Министерството на правораздаването преглежда " дребен брой документи с класифицирана маркировка ", а специфичният консултант на президента Ричард Саубър удостовери известията, че Белият дом си сътрудничи с Министерството на правораздаването във връзка с обзор на документи, открити в офис на Университета на Пенсилвания във Вашингтон, който Байдън е наемал като вицепрезидент до президентската си акция през 2020 година.

Докладите за секретни документи, открити в офис, който в миналото е бил нает от Байдън, активизираха новото републиканско болшинство в Камарата на представителите, което така и така беше готово да стартира голям брой следствия на администрацията на Джо Байдън.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР