Президентът Джо Байдън в широкообхватно интервю за MSNBC в събота

...
Президентът Джо Байдън в широкообхватно интервю за MSNBC в събота
Коментари Харесай

Байдън казва, че съжалява, че споменава „незаконен“ и защитава директните критики към Върховния съд в State of the Union

Президентът Джо Байдън в широкообхватно изявление за MSNBC в събота отбрани директните си рецензии към Върховният съд за решението си от 2022 година по делото Dobbs против Jackson Women's Health и сподели, че съжалява, че е показал преселник без документи като „ противозаконен “.

„ Мисля, че са взели неверно решение. Мисля, че не са прочели конституцията. Мисля, че направиха неточност “, сподели Байдън на Джонатан Кейпхарт, водещ на „ The Saturday Show “ и „ The Sunday Show “ на MSNBC, по време на извънредно изявление по време на акцията в Джорджия.

Той повтори забележките, които направи по време на обръщението си за положението на Съюза в четвъртък, когато се обърна към съдиите от Върховния съд в залата, като им сподели: „ С цялото ми почитание, съдии... ще разберете какъв брой доста сте прави “ за изборната власт на дамите.

„ Те използваха фразата, че дамите могат да гласоподават, правейки смяна, в случай че желаят “, сподели Байдън на Кейпхарт в събота, добавяйки, „ Намерих тов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР