Президентът Джо Байдън се e пошегувал пред сътрудници, че ключът

...
Президентът Джо Байдън се e пошегувал пред сътрудници, че ключът
Коментари Харесай

Тайната на Джо Байдън за дългия брак е... добрият секс

Президентът Джо Байдън се e пошегувал пред сътрудници, че ключът към дългия и дълготраен брак е " положителният секс ", съгласно нова книга за първите дами на нацията, която хвърля светлина върху 47-годишната му обич с Джил Байдън.

" Американската жена – Трансформацията на актуалната първа дама, от Хилари Клинтън до Джил Байдън " е основана от кореспондента на Ню Йорк Таймс в Белия дом Кейти Роджърс и излиза тази седмица.

Частта за секса заема единствено няколко параграфа в книгата от 276 страници, само че към този момент генерира заглавия.

Роджърс написа, че Байдън е избрал да не се кандидатира за президент през 2004 година, когато Джил Байдън влезнала в стаята, облечена в горнище с думата " НЕ ", надраскана на корема.

Джо Байдън, който в този момент е на 81 години, сподели пред група поддръжници същата година, че няма огромен интерес да се кандидатира за президент. " Предпочитам да съм у дома и да върша обич с жена си, до момента в който децата ми спят ", споделил той.

Коментарът предиздвикал тогавашен представител да повдигне плещи. Той споделил, че тогавашният сенатор Байдън е „ искрено изцяло влюбен в жена си “, написа Роджърс.

" Джо може да е подправил обществените си заявления в спалнята за спечелването на президентския пост, само че той се пошегува с помощниците си, че " положителният секс " е ключът към дълготраен и благополучен брак, за огромно оскърбление на жена му ", съгласно Роджърс.

Книгата разказва страданието, което изпита Джо Байдън, когато първата му брачна половинка Неилия умира в автомобилна злополука през 1972 година дружно с щерка им Наоми.

Той и Джил се женят през 1977 година, само че са нужни пет оферти от Байдън, с цел да накара Джил да се съгласи.

" Бях толкоз толерантен, колкото мога, само че това подвигна ирландските ми нерви. Или ще решиш да се омъжиш за мен, или това е – вън съм. Няма да запитвам още веднъж ", споделил Байдън при петия опит, написа Роджърс.

Джил Байдън, учителка по британски в общински лицей, беше първата първа дама, която продължи професионалната си кариера, до момента в който беше в ролята.

В предходно изявление тя разкри, че когато Джо Байдън беше вицепрезидент, двойката решила да уреди различията си посредством текстово известие, с цел да избегне сборичкване в наличието на техните сътрудници от Тайните служби.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР