Президентът Джо Байдън предупреди, че САЩ ще отговорят“, след като

...
Президентът Джо Байдън предупреди, че САЩ ще отговорят“, след като
Коментари Харесай

Атаката в Йордания е очертана като ирански дронове убиха трима американски войници на фона на страховете от Третата световна война

Президентът Джо Байдън предизвести, че Съединени американски щати „ ще отговорят “, откакто трима американски бойци бяха убити в база на американската войска в Йордания.

Твърди се, че офанзивата е осъществена от милиции, свързани с Иран, които са атакували американски бази неведнъж след експлоадирането на войната сред Израел и Хамас. Но това беше първото нахлуване, което докара до жертви на американци, с трима убити и 30 ранени, някои съществено.

Това съставлява огромна ескалация на спора в района, до момента в който милициите в Близкия изток се пробват да въвлекат Съединени американски щати в спор. Докато Съединени американски щати се готвят да подхващат ответна офанзива против подкрепяните от Иран милиции, Mirror преглежда подтекста зад нощния удар през уикенда.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ:

Месеци на око за зъб

Подкрепяните от Иран милиции печелят от димната завеса на хаоса, като вниманието на света е ориентирано към Израел кървава инвазия в Газа, нанасяйки многократни удари против бази на американската войска от 17 октомври. Започн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР