Президентът Джо Байдън посочи във вторник, че е решил как

...
Президентът Джо Байдън посочи във вторник, че е решил как
Коментари Харесай

Байдън: Решил съм как ще отговорим за убитите ни войници

Президентът Джо Байдън уточни във вторник, че е решил по какъв начин да реагира след убийството на трима американски военнослужещи в неделя принападение с дрон в Йордания, съобщи Асошиейтед прес,пише Факти.бг.

Съединени американски щати към момента дефинират коя от няколко подкрепяни от Иран групи е виновна за убийството на американските бойци.

Байдън възнамерява да участва на достойното посрещане на телата на починалите на американска земя в петък и отговори утвърдително дали е решил да реагира, откакто преди този момент уточни, че цели да предотврати по-нататъшна ескалация.

„ Не мисля, че се нуждаем от по-широка война в Близкия изток. Не диря това ”, съобщи Байдън.

Не стана ясно дали той е имал поради, че е избрал съответен проект за възмездие. Официален представител на Съединени американски щати сподели пред Асошиейтед прес, че Пентагонът към момента прави оценка разновидностите за отговор на офанзивата в Йордания.

Говорителят на Съвета за национална сигурност Джон Кърби сподели пред кореспондент, че отговорът на Съединени американски щати " ще пристигна на стадии ".

„ Много е допустимо това, което ще видите, да не е единствено едно деяние, а евентуално голям брой дейности за интервал от време, ” сподели той.

Кърби сподели, че Байдън е разговарял със фамилиите на бойците във вторник сутринта.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР