Президентът Джо Байдън попита в сряда дали починала конгресменка е

...
Президентът Джо Байдън попита в сряда дали починала конгресменка е
Коментари Харесай

„Къде е Джаки?“ Байдън пита дали покойна конгресменка присъства на речта му

Президентът Джо Байдън попита в сряда дали умряла конгресменка е в тълпата по време на тирада на конференция в Белия дом за глада и храненето.

„ Искам да благодаря на всички вас тук, в това число на двупартийни определени длъжностни лица като -- сенатор (Майкъл) Браун, сенатор (Кори) Букър, представител -- Джаки, тук ли сте? Мисля, че тя щеше да бъде тук, с цел да помогне да създадем това действителност “, сподели Байдън.

Той има поради Джаки Валорски, републиканска конгресменка от щата Индиана, която почина в автомобилна злополука през август дружно с двама членове на нейния офис и водача на другото транспортно средство.

Покойният народен представител изигра основна роля в планирането на конференцията дружно с конгресмена Джим Макгавърн, Букър и Браун.

Преди речта на Байдън, по време на конференцията беше пуснат видеоклип в респект към Валорски.

След новианта за гибелта й Байдън излезе с изказване, в което сподели, че случаят го е оставил „ шокиран и тъжен “.

„ Може да сме представлявали разнообразни партии и да не сме съгласни по доста въпроси, само че тя беше уважавана от членовете и на двете партии за работата й в Комитета по пътищата и средствата на Камарата, в който участваше.

„ Тя също по този начин беше съпредседател на Групата за глада в дома и моят екип и аз оценихме нейното партньорство, защото планираме историческа конференция на Белия дом за глада, храненето и здравето тази есен, която ще бъде белязана от дълбоката й грижа за потребностите на селската Америка “, сподели той Байдън тогава.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР