Президентът Джо Байдън отново отхвърли възможността за пряка намеса от

...
Президентът Джо Байдън отново отхвърли възможността за пряка намеса от
Коментари Харесай

Байдън отново отхвърли възможността за пряка намеса на САЩ във войната в Украйна

Президентът Джо Байдън още веднъж отхвърли опцията за директна интервенция от страна на Съединените щати за прекъсване на нашествието на Русия в Украйна, като предизвести, че сходен спор, който опълчва НАТО против Кремъл, би представлявал Трета международна война. От Вашингтон обаче оповестиха нови наказания, съобщи БНР.

"Няма да водим война против Русия в Украйна “, сподели американският президент в тирада в Белия дом в отговор на апелите от Киев за интервенция на НАТО против съветското нахлуване.

Същевременно Байдън предизвести, че Русия ще заплати "висока цена ", в случай че употребява химическо оръжие в Украйна, след известията на американското разузнаване, че Москва приготвя такава офанзива.

Съветът за сигурност на Организация на обединените нации заседава по искане на Русия. Москва от своя страна упреква Киев и Вашингтон, че ръководят лаборатории, предопределени за производството на биологични оръжия - информация, избрана от американската и украинската страна като подправена вест.

Съединените щати оповестиха по-нататъшно разширение на глобите, като ги разпространиха върху съветската водка, диамантите и морските блага. Байдън съобщи в речта си, че възбраната е ориентирана към артикули от "няколко съществени бранша на съветската стопанска система ".
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР