Президентът Джо Байдън отчаяно се нуждае от преобразяване от глава

...
Президентът Джо Байдън отчаяно се нуждае от преобразяване от глава
Коментари Харесай

Съвети за стилист на знаменитост за преобразяване на Байдън след язвителния доклад на специалния прокурор – ето как президентът може да освежи външния си вид

Президентът Джо Байдън обезверено се нуждае от видоизменение от глава до пети, с цел да се опита да преодолее проклетия отчет на специфичния прокурор, обвиняващ че има „ обилни ограничавания “ и че е прекомерно изкуфял   с цел да бъде преследван за владеене на класифицирани документи, сподели популярен стилист пред The ​​Post.

Докато обезумели демократи не престават да заливат Белия дом със препоръки по какъв начин да създадат Байдън да наподобява по-млад – с някои старания за по-добър грим и евтини светлинни трикове – Сара Алвити, стилист от Ню Йорк и Лос Анджелис и съветник по хубост, има вяра, че има решението.

Тя предложи препоръки в събота по какъв начин 81-годишният главнокомандващ може най-малко да усъвършенства стила си, в това число:

Преминаване към по-тънки панталони и блейзъри с необятен етикет и експериментиране на „ занимателни връзки “, които основават „ комбинации с джобни квадратчета “. От време на време спортни дънки, бейзболни шапки Brunello Cucinelli, които доближават цена от 950 $, и изтънчени кожени я...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР