Президентът Джо Байдън обявява, че плавателни съдове, плаващи под руски

...
Президентът Джо Байдън обявява, че плавателни съдове, плаващи под руски
Коментари Харесай

САЩ забрани руските кораби

Президентът Джо Байдън афишира, че плавателни съдове, плаващи под съветски байрак, благосъстоятелност на Русия или ръководени от нея, не са добре пристигнали в пристанищата на Съединени американски щати

 

Вашингтон ще последва образеца на Европейския съюз и ще забрани на всички кораби, свързани с Русия, да дебаркират в американски пристанища, разгласи в четвъртък президентът Джо Байдън. Това се отнася за всички кораби, плаващи под съветски байрак, притежавани или експлоатирани от съветски субекти.

" Нито един транспортен съд, нито един транспортен съд, който плава под съветски байрак, или който е благосъстоятелност или се ръководи от съветски интерес, няма да има право да дебаркира в пристанище на Съединени американски щати или да доближи до нашите крайбрежия. Нищо ", съобщи Байдън в четвъртък сутринта в Белия дом след среща с украинския министър-председател.

На 6 април Европейски Съюз забрани на съветски кораби да влизат в неговите пристанища. Байдън съобщи, че този ход има за цел да " лиши Русия от преимуществата на интернационалната икономическа система, на която тя толкоз доста се е радвала в предишното ".

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР