Президентът Джо Байдън изглеждаше нестабилен и объркан“, докато се качваше

...
Президентът Джо Байдън изглеждаше нестабилен и объркан“, докато се качваше
Коментари Харесай

Джо Байдън „нестабилен и объркан“, докато се качва на борда на Air Force One след напоена със слънце почивка

Президентът Джо Байдън изглеждаше „ неустойчив и комплициран “, до момента в който се качваше на Air Force One след почивката си на Американските Вирджински острови, тяло сподели езиковият специалист.

Президентът преди малко беше прекарал седем дни, излежавайки се на плажа пред първокласна вила, благосъстоятелност на главните донори от демократите Бил и Кони Невил.

Байдън бе забелязан загорял от слънцето, до момента в който махаше радостно на хора на пистата на летище Хенри Е. Ролсен в Кристианстед. Готов да се върне в Белия дом, той изглеждаше спокоен, до момента в който се срещаше с локални политици, в това число губернатора Албърт Брайън-младши и конгресмена Стейси Пласкет.

Експертът по езика на тялото Джуди Джеймс обаче допуска, че други фотоси рисуват „ малко по-различна картина “. Тя сподели пред The ​​Mirror: „ Вървейки към самолета и качвайки се по стълбите, Байдън наподобява неустойчив и комплициран до степен, в която наподобява мъчително да го видиш без някой наоколо, който да предложи помощ, в случай че е належащо. “ За разлика от т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР