Президентът Джо Байдън иска да дебатира Доналд Тръмп два пъти

...
Президентът Джо Байдън иска да дебатира Доналд Тръмп два пъти
Коментари Харесай

Джо Байдън призовава за дебат с Доналд Тръмп веднага след юни

Президентът Джо Байдън желае да дебатира Доналд Тръмп два пъти през идващите месеци, в нарушаване на традицията, която може да види двамата претенденти да се изправят един против различен по малкия екран, само че без аудитория онлайн, незабавно след юни.

В писмо, изпратено до Комисията за президентските диспути в сряда, ръководителят на акцията на Байдън Джен О'Мали Дилън сподели, че президентът демократ няма да взе участие в диспути, проведени преди този момент от безпартийна комисия за септември и октомври.

Кампанията на Байдън вместо това предложи два различни дебата, водени от новинарски организации, които да се проведат в края на юни, след срещата на върха на водачите на Г-7 и евентуалното привършване на „ hush money ” углавен развой в Ню Йорк и през септември, преди да стартира предварителното гласоподаване преди изборния ден на 5 ноември.

В малко видео, оповестено на X Байдън сподели: „ Сега [Тръмп] се държи като желае отново да спори с мен. Е, направи ми деня, другар. Дори ще го направя два...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР