Президентът Джо Байдън и първата дама Джил Байдън бяха домакини

...
Президентът Джо Байдън и първата дама Джил Байдън бяха домакини
Коментари Харесай

Анджелина Джоли цъфна с млад кавалер в Белия дом

Президентът Джо Байдън и първата дама Джил Байдън бяха домакини на южнокорейския президент Юн Сук-йол и брачната половинка му Ким Кеон-хи на честването на 70-ата годишнина от съюза сред Съединени американски щати и Корея. На събитието се появи в бляскав тоалет самата Анджелина Джоли на разположение с млад благородник.

И до момента в който се чудите дали някогашната на Брад Пит е забърсала някое младо лъвче, бързаме да ви успокоим - компания й правеше най-големият й наследник - Мадокс. Студентът, който беше осиновен от актрисата от Камбоджа през 2002 година, е доста осведомен с Южна Корея, откакто учи биохимия в университета „ Йонсей “ в Сеул.

Наред с курсовете по биохимия Мадокс изучавал корейски език. Но образованието на Мадокс в чужбина беше прекратено заради пандемията от COVID-19, която го принуди да размени присъствените часове с онлайн учебно заведение. Мадокс в последна сметка се върна в Южна Корея през март 2021 година след година на отдалечено образование. Не е ясно към момента дали той публично е приключил образованието си в „ Йонсей “.

За държавната вечеря в Белия дом дуото майка-син влязоха в Овалния кабинет ръка за ръка. Анджелина изглеждаше стилно в бял винтидж блейзър на " Шанел ", носен върху бяла рокля с надълбоко V-образно деколте, а черната ѝ коса падаше свободно по раменете на дълги къдрици.

На вечерята, извършена в Източната зала на Белия дом под стотиците черешови цветове, украсяващи региона, Байдън подвигна наздравица за връзката им като „ съдружници и другари “, а Юн я разказа като „ стоманен съюз “, макар изтеклите документи, които допускат, че Съединени американски щати. е шпионирал Сеул.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР