Президентът Джо Байдън и бившият президент Доналд Тръмп проведоха дуелни

...
Президентът Джо Байдън и бившият президент Доналд Тръмп проведоха дуелни
Коментари Харесай

Байдън и Тръмп си разменят критики относно смъртта на Лейкън Райли, имиграцията, по време на предизборни митинги в Джорджия

Президентът Джо Байдън и някогашният президент Доналд Тръмп организираха дуелни предизборни събития в Джорджия в събота – и си разменят рецензии по отношение на гибелта на кърмачка студенти и имиграция, до момента в който насочиха фокуса си към общите избори.

Техните предизборни манифестации, които бяха вторият път, когато господин Байдън и Тръмп бяха в един и същи щат през последните седмици, бяха подчертани от неотдавнашната гибел на Лейкън Райли, студентка по медицински сестри в Университета на Джорджия, която беше убита от хипотетичен преселник без документи от Венецуела, до момента в който тичаше в кампуса.

господин Байдън се извини по време на изявление за MSNBC в събота, че е употребявал термина „ противозаконен “, с цел да опише индивида, който допуска, че е умъртвил Райли по време на речта му за положението на Съюза. Той сподели, че не е трябвало да употребява този съответен език.

отравяне на кръвта на страната ни. “

Тръмп се възползва от мненията на Байдън, като упрекна за гибелта на Райли имиграционната политика на Байдън....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР