Президентът час по-скоро да обяви датата на предсрочните парламентарни избори

...
Президентът час по-скоро да обяви датата на предсрочните парламентарни избори
Коментари Харесай

ГЕРБ иска анкетна комисия по казуса "Дончева"

„ Президентът час по-скоро да разгласи датата на предварителните парламентарни избори и да разпусне 46-ото Народното събрание. Всеки ден закъснение ще коства на политическата система още кавги и още изгорени мостове сред политическите сили. Време е да загърбим тяснопартийния интерес и да защитим ползите на обществото. Българското общество, с всеки минал ден на този парламент, ще губи от ден на ден доверие както в така наречен партии на смяната, по този начин и във опцията страната да действа в миг на рецесия “, прикани Тома Биков от ГЕРБ-СДС в декларация от името на парламентарната група.

„ Вместо за разработване на антикризисни стратегии, свързани със здравните, икономическите, обществените и геополитическите провокации пред страната, партиите на смяната пропиляха няколко месеца в кавги, безплодни пазарлъци и несполучливи опити за сформиране на общо ръководство “, уточни Биков за абсурда към Татяна Дончева от „ Изправи се БГ! Ние идваме “, който се развихри през последните няколко дни. За нея Тошко Йорданов и Радостин Василев от Има Такъв Народ настояват, че е направила опит да разцепи парламентарната група на партията, намеквайки за огромна сума пари.

„ Ако господин Йорданов и господин Василев споделят истината, то госпожа Дончева няма място в политиката и назад, в случай че те са излъгали, то мястото им не е нито в тази зала, нито в политическия живот, чиято единствена мощ се състои в доверието на обществото “, счита Биков.

„ Скандалът е логически свършек на неуспеха на втори следващ парламент да излъчи държавно управление на така наречен партии на смяната “, уточни още той.

От групата на ГЕРБ подчертаха още, че в случай че по една или друга причина работата на сегашния парламент бъде удължена, то те ще желаят основаване на анкетна комисия по проблема с Татяна Дончева.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР