Президентът Байдън в петък сподели поне за 13-и път, откакто

...
Президентът Байдън в петък сподели поне за 13-и път, откакто
Коментари Харесай

Байдън разказва развенчаната история на Амтрак, хвалейки се с пробега си на железопътен транспорт за 13-ти път, казва, че това „не е шега“

Президентът Байдън в петък показа най-малко за 13-и път, откогато встъпи в служба, развенчана история, включваща починал кондуктор на Амтрак на име Анджело Негри, който сякаш е възкликнал „ Джоуи, скъпа! “ до момента в който възхвалява живота на Байдън като железопътен транспортьор.

81-годишният Байдън направи последното си предаване на историята – промени някои детайлности, в това число съответния представен пробег – до момента в който популяризираше вложения в железопътна инфраструктура на събитие в Лас Вегас.

„ Бях вицепрезидент... Прибирах се у дома, с цел да видя майка си. Хващах трен в 5 часа, който използвах всеки ден – трен в 7 часа от Вашингтон “, стартира Байдън.

„ Един от старшите момчета в Amtrak… Той идва при мен — името му е Анджело — идва и споделя „ Джоуи, скъпа! “ и ме хваща за бузата. Мислех, че ще го гръмнат.

„ И аз споделих: „ Анг, какво има? “ Той сподели: „ Ние просто… преди малко прочетох вестника “ — тъй като те пазят подробен пробег [от] какъв брой благи употребявате в самолета за United States Air Форс к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР