Президентът Байдън стартира първите залпове от кампанията за общи избори

...
Президентът Байдън стартира първите залпове от кампанията за общи избори
Коментари Харесай

Байдън планира 30 милиона щатски долара рекламни блиц и посещения на щати на полето на битката, когато кампанията за общите избори започва

Президентът Байдън започва първите залпове от акцията за общи избори с 30 милиона щатски $ рекламен блиц и обиколка на щатите на бойното поле през март, като Ники Оттеглянето на Хейли от конкуренцията съвсем подсигурява, че той ще се изправи против някогашния президент Доналд Тръмп тази есен.

Неговата акция разгласи шестседмичната рекламна акция в петък, с покупка, която надвишава общите разноски през 2023 година, сигнализирайки прекосяване към общи избори. Рекламите ще се пускат по малкия екран, а също и по радиото посредством търговски обекти, притежавани от черни и испанци, както и в цифрови платформи. Ще има и съответни покупки, ориентирани към колежанския баскетболен шампионат на NCAA " March Madness " този месец.

господин Кампанията на Байдън споделя, че рекламната акция ще се концентрира върху представянето на позитивни причини за преизбирането му и върху подчертаването на контрастите с Тръмп. Правата на абортите и „ битката за душата на нацията “ са тематиките на известията.

зна...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР