Президентът Байдън се появи с предшествениците си — бившите президенти

...
Президентът Байдън се появи с предшествениците си — бившите президенти
Коментари Харесай

Набирането на средства от звездите на Байдън в Ню Йорк за набиране на повече от 25 милиона долара, където снимката с него, Клинтън, Обама струва 100 хиляди долара

Президентът Байдън се появи с предшествениците си — някогашните президенти Барак Обама и Бил Клинтън - на събитие за набиране на средства от звезди в Ню Йорк в четвъртък вечерта, което се чака да донесе повече от 25 милиона $ за акцията му за преизбиране.

Едновечерното събитие се организира в Radio City Music Hall в Манхатън. На разпродадената церемония се чакаха над 5000 души. Събитието не е на ниска цена.

Организаторите таксуваха най-малко $250 за наличие и до $500 000 за по-интимен, извънреден банкет. Срещу $100 000 гостите могат да получат фотография с тримата президенти, направена от известната фотографка Ани Лейбовиц.

Стивън Колбърт, водещ на „ The Late Show “, ще модерира полемика с Байдън и двама някогашни командири началник пред хиляди посетители.

Бившите президенти Барак Обама и Бил Клинтън се сплотяват с президента Джо Байдън за блестящо набиране на средства за преизбиране в четвъртък вечер в Radio City Music Hall в Ню Йорк. Съ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР