Президентът Байдън прояви доверителен тон по-рано този месец, когато беше

...
Президентът Байдън прояви доверителен тон по-рано този месец, когато беше
Коментари Харесай

Подкрепяната от Иран милиция уби 3-ма американски войници само седмици след като Байдън каза, че Техеран знае, че „не трябва да прави нищо“

Президентът Байдън прояви поверителен звук по-рано този месец, когато беше запитан дали Иран ще отмъсти след Съединени американски щати. и неговите съдружници бомбардираха Йемен в отговор на продължаващите офанзиви против търговски кораби в Червено море от подкрепяните от Иран бунтовници хути.

Разговорът на 12 януари пристигна по време на визитата на президента в Емаус, Пенсилвания, с цел да популяризира това, което той счита за триумф на икономическата политика на неговата администрация.

Президентът сподели, че „ към този момент е предал известие на “ Ислямската република след бомбардировките в Йемен.

„ Те знаят, че не би трябвало да вършат нищо “, сподели президентът Байдън, като увери, че офанзивите против хусите ще продължат, до момента в който „ не престават с това възмутително държание “.

Той отхвърли да каже дали Съединени американски щати са във „ фактическа прокси война с Иран “.

ФАЙЛ: Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън приказва пред кореспонденти, до момента в който посещава кафене Nowhere в Емаус, Пенсилвания, на 12 януари 2024 година...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР