Президентът Байдън продължава да бъде измъчван от ужасно одобрение по

...
Президентът Байдън продължава да бъде измъчван от ужасно одобрение по
Коментари Харесай

Байдън е изправен пред ужасно одобрение по отношение на имиграцията, докато американците реагират на спираловидната гранична криза

Президентът Байдън продължава да бъде малтретиран от извънредно утвърждение във връзка с работата си с имиграцията, до момента в който американците в цялата страна следят утежняването на граничната рецесия преди президентските избори през 2024 година

Според ново изследване на университета Монмут, оповестено във вторник, единствено 26% от американците споделят, че утвърждават метода, по който Байдън се оправя с имиграцията, до момента в който цели 76% не го утвърждават.

Разпределени по партийна принадлежност, малко над половината от демократите (54%) споделят, че утвърждават метода, по който Байдън се оправя с имиграцията, само че единствено 21% от самостоятелните и 2% от републиканците споделят същото.

Проучването също откри, че единствено 38% утвърждават цялостното показване на Байдън като президент с 58% отрицание. Числата на вицепрезидента Камала Харис бяха сходни - 35% утвърждават и 58% неодобряват.

Само 14% утвърждават работата на Конгреса в съпоставяне със 79%, които не го одобряв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР