Президентът Байдън няма планове да уволни министъра на отбраната Лойд

...
Президентът Байдън няма планове да уволни министъра на отбраната Лойд
Коментари Харесай

Байдън не обмисля да уволни министър Остин след таен болничен престой: `Пълно доверие`

Президентът Байдън няма проекти да уволни министъра на защитата Лойд Остин, откакто шефът на Пентагона укри информация от Белия дом по отношение на снадки му болничен престой.

Служител на Белия дом удостовери мисленето на Байдън в изказване пред кореспондента на Fox News в Белия дом Питър Дуси. Остин беше отведен в интензивно поделение за няколко дни без знанието на Байдън и тайният престой в болничното заведение докара до необятно публикувани рецензии към Остин, като някои го приканиха да подаде оставка.

„ Президентът има цялостно доверие и доверие в секретаря Остин. Той чака с неспокойствие той да се върне в Пентагона ", сподели служителят.

Пентагонът повтори настроенията на Белия дом в изказване за Fox News Digital в понеделник, като сподели, че Остин също има няма проекти за подаване на оставка.

Президентът Байдън няма проекти да уволнява министъра на защитата Лойд Остин, откакто шефът на Пентагона укри информация от Белия дом за снадки му болничен престой, заяви Ройтерс в понеделник. (Ал Драго/Блумбърг посредством Getty Images)

" Министър Остин няма желание да подава оставка ", сподели прессекретарят на Пентагона генерал-майор Пат Райдър. „ Той остава концентриран върху осъществяването на отговорностите си като министър на защитата в отбрана на нашата нация. “

Престоят в болничното заведение на Остин стартира на Нова година и продължи няколко дни. Подробностите за визитата му остават нищожни, също така, че той беше там за изборна процедура.

Бившият президент Тръмп изрази мнение за случая след огнена стихия от офанзиви против Капитолийския рид и обществените медии.

Болничният престой на министъра на защитата Лойд Остин стартира на Нова година и продължи няколко дни, макар че детайлностите за визитата му остават недостъпни. (SAUL LOEB/AFP посредством Getty Images)

„ Неуспешният министър на защитата Лойд Остин би трябвало да бъде уволнен неотложно за неточно професионално държание и занемаряване на отговорностите “, Тръмп „ Той е в неопределеност от една седмица и никой, в това число шефът му, Изкривеният Джо Байдън, нямаше визия къде се намира или може да бъде. “

„ Той се показа зле и трябваше да бъде уволнен от дълго време, дружно с „ военачалник “ Марк Мили, заради доста аргументи, само че по-специално пагубното предаване в Афганистан, може би най-неудобната миг в историята на страната ни! " Тръмп добави.

Бившият президент Тръмп прикани за оставката на министъра на защитата Лойд Остин след стихия от офанзиви против Капитолия и обществените медии. (Майкъл М. Сантяго/Гети изображения)

Остин остава приет в болница в Националния боен медицински център Уолтър Рийд във Вашингтон, окръг Колумбия.

Андерс Хагстрьом е кореспондент във Fox News Digital, отразяващ националната политика и значими изключителни новинарски събития. Изпращайте препоръки на [email protected] или в Twitter: @Hagstrom_Anders.

Източник: foxnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР