Президентът Байдън нарече победения бивш губернатор на Вирджиния демократ Тери

...
Президентът Байдън нарече победения бивш губернатор на Вирджиния демократ Тери
Коментари Харесай

Байдън нарича победения демократ Тери МакОлиф „истински губернатор“ на Вирджиния, което подтиква враговете да определят Prez като „отричащ изборите“

Президентът Байдън назова победения някогашен губернатор на Вирджиния демократ Тери Маколиф като „ същински губернатор “ на щата Вторник – макар че Байдън трансформира неуспеха на Доналд Тръмп да одобри резултата от техните президентски избори през 2020 година в централна част от кандидатурата си за преизбиране.

„ Здравей, Вирджиния! И същинският губернатор, Тери Маколиф “, сподели 81-годишният президент, до момента в който махна с МакОлиф, до момента в който Байдън стартира предизборна тирада в Манасас, фокусирана върху правата на абортите.

Републиканският губернатор на Вирджиния Глен Йънгкин, който победи МакОлиф през 2021 година с 2 процентни пункта, написа в Туитър във вторник вечерта, че той е същинската договорка.

„ Г-н Президенте, тук съм “, написа Йънгкин.

Националният комитет на републиканците също туитна видео от събитието, озаглавено „ Изборите отхвърлят ​​Джо Байдън “.

Белият дом и акцията на Байдън не дадоха отговор незабавно на настояванията за коментар, защото републиканците упрекнаха Байдън в лиц...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР