Президентът Байдън и бившият президент Доналд Тръмп се очаква да

...
Президентът Байдън и бившият президент Доналд Тръмп се очаква да
Коментари Харесай

Заключете го: Очаква се Тръмп, Байдън да спечелят номинациите на Републиканската партия, демократите и президентите на първичните избори във вторник

Президентът Байдън и някогашният президент Доналд Тръмп се чака да създадат формален мач-реванш на общите избори през 2024 година във вторник.

Тогава титулярът на Демократическата партия и неговият републикански предходник в Белия дом са съвсем сигурни, че публично ще завоюват двете съществени партийни номинации за президент, като Джорджия, Мисисипи и В щата Вашингтон се организират първичните избори.

Тъй като няма останали съществени кандидати, се чака и Байдън, и Тръмп да съберат всички или съвсем всички делегати, които могат да бъдат сграбчени в надпреварите във вторник, поставяйки всеки един от тях на върха и трансформирайки ги в Предполагаеми претенденти за президент на демократите и републиканците.

Фотоилюстрации на президента Байдън (вляво) и някогашния президент Доналд Тръмп

Тръмп опустоши 14 от 15-те първоначални избори на Републиканската партия и събрания преди седмица, в Супер вторник – което го приближи доста по-близо до официал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР