Президентът Байдън и бившият президент Барак Обама са се срещали

...
Президентът Байдън и бившият президент Барак Обама са се срещали
Коментари Харесай

Обама има „безпокойство“ относно изборите, като провежда тайни срещи с Байдън, за да изготви стратегия за победа над Тръмп: доклад

Президентът Байдън и някогашният президент Барак Обама са се срещали уединено няколко пъти, с цел да обсъдят по какъв начин близкият довереници могат да спасят наследството си от някогашния президент Тръмп през 2024 година, съгласно нов отчет.

История от понеделник от New York Magazine, озаглавена „ Какво Обама шепне на Байдън “, дава подробна информация информация за „ тайните “ ястия, споделени от двамата президенти, и по какъв начин те могат да спасят изборите през 2024 година на фона на загрижени индикатори.

Един от приятелите на Обама сподели пред изданието, че въпреки „ паниката му по отношение на изборите да е действителна “, опасенията на някогашния президент са в сходство с мненията на други висши демократи.

Онези, които поддържат постоянен контакт с Обама, споделят, че опасенията му не са от някаква скрита неприязън към Байдън или неговия екип, а по-скоро самопризнание за разпокъсания политически и медиен пейзаж на страната, съгласно New York Magazine.

Бившият президент Обама...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР