Президентът Байдън е запазил документи, означени като секретно“ и поверително“,

...
Президентът Байдън е запазил документи, означени като секретно“ и поверително“,
Коментари Харесай

Байдън запази записи, свързани с Украйна, Китай; Комер изисква „неограничен достъп“ на фона на разследване за импийчмънт

Президентът Байдън е запазил документи, означени като „ секретно “ и „ поверително “, свързани с Украйна и Китай, съгласно отчета на специфичния прокурор Робърт Хър.

Хър, който разгласява отчета си пред обществеността в четвъртък след месеци на следствие, не предложи наказателни обвинявания против Байдън за корист и опазване на класифицирани документи — и съобщи, че даже няма да повдигне обвинявания против Байдън в случай че не беше в Овалния кабинет.

Тези записи включват класифицирани документи за военната и външната политика в Афганистан и други страни, наред с други записи, свързани с националната сигурност и външната политика, които съгласно Хур включват „ чувствителни разследващи източници и способи “.

Президентът Байдън приказва по време на събитие в пивоварната Earth Rider в Superior, Уисконсин, Съединени американски щати, в четвъртък, 25 януари 2024 година (Никол Нери/Блумбърг посредством Getty Images)

Но Байдън също по този начин съхраняваше секретни документи, с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР