Президентът Байдън е набрал над 42 милиона долара през януари

...
Президентът Байдън е набрал над 42 милиона долара през януари
Коментари Харесай

Байдън е събрал 42 милиона долара през януари, се казва в кампанията му

Президентът Байдън е набрал над 42 милиона $ през януари и е навлязъл във февруари с над 130 милиона $ в брой, се споделя в акцията му – рекордна сума за претендент на демократите в този миг от цикъла на президентските избори.

Сумата, събрана посредством основния избирателен комитет на господин Байдън, неговите два взаимни комитета за набиране на средства и Националния комитет на Демократическата партия, идва, откакто анкетите демонстрират, че президентът има подводен рейтинг на утвърждение и подравнен — или изоставащ — някогашния президент Доналд Тръмп в това, което наподобява евентуално ще бъде реванш на общите избори.

Кампанията на Байдън сподели, че януари е най-силният месец за набиране на средства от всеобщото население от стартирането през април 2023 година и 97% от даренията й от този момент са под 200 $.

Февруарско изследване на CBS News, малко над една трета от гласоподавателите споделиха, че имат вяра, че той може да приключи втори мандат или че има психическото и когнитивното здрав...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР