Президентът Байдън е изправен пред тежък отпор от мюсюлмански избиратели

...
Президентът Байдън е изправен пред тежък отпор от мюсюлмански избиратели
Коментари Харесай

Мюсюлмански гласоподаватели са възмутени от Байдън, след като Камарата на представителите прие 26 милиарда долара помощ за Израел с неговата благословия

Президентът Байдън е изправен пред тежък отпор от мюсюлмански гласоподаватели и организации, откакто Камарата на представителите одобри 26 милиарда $ финансиране за Израел с неговата благословия Събота.

Законопроектът включва също финансиране за Украйна и Тайван и Байдън сподели, че ще го подпише незабавно щом стигне до бюрото му. Американските ислямски уредници нападат администрацията на Байдън от месеци поради продължаващата й поддръжка за Израел и някои споделят, че подписването на този финален закон от Байдън ще бъде последната капка, която преля капката.

„ Това безсърдечно решение може да означи точката, от която няма връщане обратно това, което остава от връзките на Белия дом с американската мюсюлманска общественост и други американци, които се опълчват на геноцида в Газа “, сподели шефът по държавните въпроси на Съвета за американско-ислямски връзки Робърт Маккоу пред NBC News.

„ Администрацията е към този момент е в най-н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР