Президентът Байдън беше предупреден миналата година да държи най-добрите си

...
Президентът Байдън беше предупреден миналата година да държи най-добрите си
Коментари Харесай

Байдън предупреди да държи ВИП дарителите далеч от Овалния кабинет поради опасения, че това може да наруши етичните закони: доклад

Президентът Байдън беше предизвестен предходната година да държи най-хубавите си донори надалеч от Овалния кабинет заради опасения, че изключителните обиколки на работното му пространство може да наруши федералния закон, съгласно отчет.

Предупреждението пристигна от офиса на съветника на Белия дом и Байдън, на 81 години, от този момент е спрял да дава на своите благодетели достъп до Овалния кабинет – все пак той продължава да вечеря и да беседва с тях в други стаи в имението на изпълнителната власт, съгласно към Axios.

„ Типично е за всеки президент, без значение от партията, да приема поддръжници в комплекса на Белия дом, който е както работен офис, по този начин и персонална резиденция “, сподели заместник-прессекретарят на Белия дом Андрю Бейтс пред изданието.

„ Президентът Байдън и неговият екип одобряват съществено всички правила по отношение на Белия дом и преизбирането и ние се гордеем с това “, добави той.

Законът Hatch, признат през 1939 година, не разрешава на чиновниците на изпълнителната вл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР