Президентът Андрес Мануел Лопес Обрадор откри в петък участък от

...
Президентът Андрес Мануел Лопес Обрадор откри в петък участък от
Коментари Харесай

Президентът на Мексико открива първата част от проекта за туристически влак на стойност 20 милиарда долара на полуостров Юкатан

Президентът Андрес Мануел Лопес Обрадор откри в петък сектор от 290 благи (473 километра) сред колониалния град Кампече на брега на Персийския залив и курорта на карибското крайбрежие на Канкун. Това е към една трета от целия план и обгръща минимум спорния сектор.

Пътуването от Кампече до Канкун ще отнеме към 5 1/2 часа със междинна скорост от към 50 благи в час (80 км/ч), макар че чиновниците дадоха обещание, че влакът ще може да развива скорости до 75 мили/ч (120 км/ч).

Ще има два влака дневно във всяка посока със спирки в колониалния град Мерида, руините на маите в Чичен Ица и към 10 други града. Първоначално чиновниците възнамеряваха да таксуват обособени, по-ниски цени за мексиканците по линията, а задграничните туристи щяха да заплащат по-висока цена.

Но единствените цени, посочени за първите пътувания, бяха разграничени единствено от първа класа и билети за „ туристическа класа “, които се продават от събота, макар че множеството са разпродадени.

Би...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР