Президентът (1997 – 2002) Петър Стоянов лично подкрепи кандидатурата на

...
Президентът (1997 – 2002) Петър Стоянов лично подкрепи кандидатурата на
Коментари Харесай

Петър Стоянов: 24/110 – Личностите имат значение!

Президентът (1997 – 2002) Петър Стоянов персонално поддържа кандидатурата на Тони Симидчиева 24/110 и прикани на 2 октомври да се гласоподава за персони.

Личностите имат значение, сподели той в родния си Пловдив. Дълго време в България политиката беше обезличена. Идва време, когато личностите би трябвало да играят по-голяма роля в нея.



Десетки хора на духа и изкуството препълниха залата на хотел Одеон да изразят поддръжката си за Тони Симидчиева нощес, която е кандидатурата на Съюз на демократичните сили в коалиция ГЕРБ-СДС за Пловдив-град.

Аз имам вяра в Тони, познавам я повече от 35 години, тя не е предала никого, никоя демократична идея, виждате какъв брой хора сме тук, все остарели другари – продължи Петър Стоянов, разчувствуван от срещата с всеки. Дума да няма – политическите дела са значими, само че значими са личностите зад идеите, тъй като единствено те няма да ги предадат, сподели още президентът Стоянов.

Вижте видео.
http://plovdiv-online.com/media/6cc3811e21bbce97.mp4
Лидерът на Съюз на демократичните сили Румен Христов, лидер на листа на ГЕРБ-СДС в София, също изрази гореща поддръжка за Тони Симидчиева в Пловдив.

Той изясни за какво Съюз на демократичните сили се явява за следващ път в коалиция с ГЕРБ на изборите.

Нашите гласове не са задоволителни да прескочим бариерата, почтен е Румен Христов. Но Съюз на демократичните сили е най-старата българска партия – член на Европейската национална партия, където е и ГЕРБ. При всичките неточности на ГЕРБ, ние дружно сме единствените, които подсигуряват, че Българска социалистическа партия няма да вземе още веднъж властта, сподели Христов.

Аз запитвам другите, които произлязоха от Съюз на демократичните сили – Как се пречупиха да създадат коалиция с Българска социалистическа партия? Не дават отговор.



Надявам се, сподели Румен Христов, че след 2 октомври ще образуваме държавно управление, въпреки да не е елементарно. Но десните партии, демократите, в никакъв случай не са създавали рецесии – те са ги решавали, заключи водачът на Съюз на демократичните сили.

Занаятчийската камара, чийто ръководител е Тони Симидчиева, също изрази безрезервната си поддръжка и прикани в неделя да се гласоподава с бюлетина 24 и преференция 110 в Пловдив.

Благодарение на Тони нещата в занаятчийското съсловие се оправиха, имаме Бакаловата къща, улицата на занаятите в Старинен Пловдив, годишни фестивали на занаятите, връзки с сътрудниците ни от чужбина, казата от съсловието. Тя отстоява всичко, което е нейна и наша цел и имаме вяра, че в новия парламент ще направи всичко по силите си за културата, туризма, спорта в това число с промени в законите.

Зам.-кметът на община Пловдив Георги Титюков също изрази поддръжка за Тони Симидчиева.

Чудех се за кого да гласоподавам на тези следващи избори, само че когато се появи тази кандидатура – съменения нямам, сподели Титюков и даде обещание гласовете на членовете и симпатизантите на Кауза Пловдив.



Олимпийският първенец Николай Бухалов е безапелационен, че той и околните му, приятелите му в спорта ще поддържат Тони Симидчиева посредством преференциалния избор.

Нека мечтаем страната ни да е добре подредена, хубава и спокойна, пожела си Тони Симидчиева. Независимо какъв ще е резултатът, аз ще не преставам съгласно силите си да работя за вас, за Пловдив, за пловдивчани, сподели Тони – бюлетина 24, преференция 101.

Да заложим на персона!

ЛИЧНОСТИТЕ ИМАТ ЗНАЧЕНИЕ!
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР