Президент на Русия Владимир Путин призна, че ако е имал

...
Президент на Русия Владимир Путин призна, че ако е имал
Коментари Харесай

Путин: Ако можех щях да предотвратя разпада на СССР

Президент на Русия Владимир Путин призна, че в случай че е имал опция да промени историята на страната, то би желал да предотврати разпада на Съюз на съветските социалистически републики. Той обаче не би желал да смени днешния ден с друга историческа ера. Причината е, че в предишното неговите предшественици са били крепостни селяни.

Поводът, по който съветският президент сподели тези думи е блиц изявление по време на конгрес на публичното придвижване „ Общоруски национален фронт - Истина и справедливост”.

Част от въпросите бяха иронични, други хипотетични, а трети исторически и допускаха къси отговори. Именно на въпроса: „ Кое историческо събитие би желал да промени?”, Путин съобщи: „ Разпадането на СССР”. А на въпроса в кои исторически интервал би желал да живее, отговорът на съветският глава беше: „ Днес. Разбирате ли, в миналото всички мои предшественици са били крепостни селяни, а аз съм президент”.

На база отговорите на въпросите, два са изводите, които съветският президент прави. Първият е, че основното в живота е резултатът, а второто, че силата на Русия са хората.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР