Президенът Румен Радев призова лидера на ГЕРБ Бойко Борисов да

...
Президенът Румен Радев призова лидера на ГЕРБ Бойко Борисов да
Коментари Харесай

Радев покани Борисов да се кандидатира за президент

Президенът Румен Радев прикани водача на ГЕРБ Бойко Борисов да не употребява партията си като щит, а да се кандидатира за президент на идните

Коментара си президентът направи, откакто взе присъединяване в формалното разкриване на новата академична година в Минно-геоложкия университет " Св. Иван Рилски ".

Той изрази неразбиране с какви причини излизат политическите му съперници да не разгласят претендентите си за президент и вицепрезидент -

Според Радев е редно Бойко Борисов да се кандидатура за президент. След всички изговорени приказки и провокации, мисля че това е персоналният избор, уточни президентът.

Радев не желае да се трансформира в вещател за това дали би могъл да завоюва президентските избори още на първия тур, само че разчита на поддръжката на всички българи, които желаят смяна и желаят България да бъде естествена, демократична, свободна и съвременна страна.

Той не се меси в работата на нито един министър, само че чака Министерство на вътрешните работи и службите да продължат да работят уверено и да защитят честността на изборите на 14 ноември.

" Грозното събитие на купения избор няма място в една демократична страна и е необичайно, че някои партии настойчиво се разпознават с него ", разяснява Радев.

 Борисов крие до последно претендента за президент на ГЕРБ, с цел да не го докопа Радев
Борисов крие до последно претендента за президент на ГЕРБ, с цел да не го докопа Радев

Ако името му стане ясно по-рано, щяло да има офанзива към него

Запитан дали (МВФ) Кристалина Георгиева е била на среща в президентството, Радев посочи, че е била на " Дондуков " 2 при започване на септември месец за работа. Тя споделила на президента какви са международните трендове в стопанската система, развиването на инфлацията и какви могат да бъдат следствията за България.

По мотив ограниченията предвид на Радев съобщи и че служебното държавно управление е почнало да насаден от предходните ръководещи.

По думите му има още доста работа, с цел да се намерят правилните решения, д а се отстранят една по една олигархичните зависимости в нашата енергийна система.

Първите резултати са налице и трета поредна седмица цените на тока в България са едни от най-ниските в Европа - това е заслуга на служебното държавно управление за неговите бързи и виновни дейности, безапелационен бе Румен Радев.
 Бойко Борисов: Изборите са предрешени
Бойко Борисов: Изборите са предрешени

Радев трансформира България в царство на хаоса, а Народното събрание бил прислужник на президента
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР