ПРЕЗ зимните месеци често може да се почувствате сякаш прането

...
ПРЕЗ зимните месеци често може да се почувствате сякаш прането
Коментари Харесай

„Мирише свежо и убива повече микроби!“ Специалистът в прането споделя гениален трик, за да изсушите дрехите си, без да харчите нито стотинка

ПРЕЗ зимните месеци постоянно може да се почувствате като че ли прането завладява домовете ни с вентилатори разпръснати на всички места.

Вместо да прибягва до скъпи сушилни или влагоуловител, един специалист по разчистване твърди, че суши прането си гратис - с помощта на елементарен хак.

Ако сте гледали телевизия денем, евентуално ще сте осведомени с Линси Кромби.

Наричана телевизионната кралица на чистотата, водещата постоянно споделя своите трикове, с цел да извършите дома си безукорен, без да харчите цяло положение.

Големите купчини пране също няма да разочароват тази домашна богиня, като тя разкрива по какъв начин се оправя с прането на фамилията си в „ Тази заран “.

Появявайки се с Алисън Хамънд и Дермот О’Лиъри, тя сподели на феновете, че избира да проветри прането си на открито, преди да го внесе вътре.

Тя сподели: „ Хората се опасяват от изсушаване на открито по това време на годината… само че през вчерашния ден изсуших два товара. “

Въпреки че може да наподобява контраинту...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР