През зимната пауза Левски ше се раздели поне с двама

...
През зимната пауза Левски ше се раздели поне с двама
Коментари Харесай

Двама си тръгвват от Левски

През зимната пауза Левски ше се раздели най-малко с двама футболисти, оповестява Гонг.
Етър демонстрира сериозен интерес към бранителя Георги Александров. 20-годишният футболист рядко получаваше игрови минути през есента и желанието на „ болярите” е да го вземат чартърен до края на сезона. Александров има 8 мача в efbet Лига от началото на сезона, само че единствено в 4 от тях е бил титуляр и нито един път при Станимир Стоилов.
С идването на Ноа Сонко Сундберг за Георги ще е още по-трудно да получава шансове за изява, заради което е доста евентуално да бъде пратен да се обиграва в различен клуб напролет. Етър е един от разновидностите пред него. Великотърновци ще се опитат да се подсилят, с цел да може да нападат промоция в елита.
Левски се разделя и с Ивайло Найденов, който най-вероятно ще премине в Славия. „ Белите” може да вземат десния бек чартърен.
Шефовете на двата клуба към този момент са провели диалози за сходна договорка, като развиване се чака в дните след Нова година.
Найденов получаваше редки шансове при Станимир Стоилов, заради което „ сините” желаят да се разделят с него. Той изигра едвам 9 мача в шампионата, в които не убеди. Мъри е предложил на управлението да го прати чартърен напролет, след което да се преценя бъдещето му. Ивайло може да бъде употребен и като отбранителен полузащитник.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР