През юни излезе класацията на Forbes за най-богатите жени в

...
През юни излезе класацията на Forbes за най-богатите жени в
Коментари Харесай

Икономистите дори я признаха: Влезе в клуба на най-богатите със собствен труд

През юни излезе класацията на Forbes за най-богатите дами в Америка. В нея изпъкнаха имената на две певици. Едната е Тейлър Суифт, която бе сложена на 34-то място с чистото си положение от 740 милиона $, а другата - Риана, която пък с внушителните 1.4 милиарда $ си отреди 20-ото място.

Към барбадоската изпълнителка и Джей-Зи, които са и в листата с милиардерите в музикалния бизнес, се причисли и още една звезда. И това е точно Тейлър Суифт, която съгласно Bloomberg е достигнала чисто положение от 1.1 милиарда $.

Изданието изяснява внушителното замогване на певицата от лятото насам със скорошните ѝ сполучливите концерти, филм от турнето, стартирането на нова музика и преиздаването на предходните ѝ албуми.

Впечатляващото в тази ситуация на Тейлър Суифт е, че тя е един от дребното реализатори, натрупали положението си съвсем напълно от музика. За сравнение Риана печели доста и от козметичната и стилната си марка, а Джей- Зи пък влага в бизнеси, които не са свързани с неговата музика.

Не би било пресилено да кажем, че Тейлър Суифт е същинско събитие. Все отново, не всеки различен нейн сътрудник може да повлиява на американската стопанска система по толкоз огромен метод. Ето го и доказателството в цифри.

53-те концерта от турнето ѝ в Съединени американски щати са съдействали с цели 4.3 милиарда $ към брутния вътрешен артикул на страната. Само продажбите на билети за Eras Tour са надхвърлили 2.2 милиарда $. А филмът от турнето е най-гледаният в киносалоните в Америка към този момент две следващи седмици. Освен това реализира и връх и към този момент е първият концертен филм с над 100 милиона $ в бокс офиса, написа lifestyle.bg.

Личи си, че геният на певицата е освен музикален и е оценен освен от почитателите ѝ. Дори икономистите признават, че с изключение на ентусиазъм за цяло потомство, Тейлър Суифт " има страхотни хрумвания, които умее да мащабира и не се опасява от рискови инициативи. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР