През юни 2022 г. Джъстин Бийбър разкри, че е бил

...
През юни 2022 г. Джъстин Бийбър разкри, че е бил
Коментари Харесай

Какво се случва с Джъстин Бийбър девет месеца след диагнозата му

През юни 2022 година Джъстин Бийбър разкри, че е бил диагностициран със синдром на Рамзи Хънт. За положението знаем, че визира лицевите нерви, като във видео артистът показа повече за резултатите, които са му се отразили физически.
 Джъстин Бийбър на 29
Джъстин Бийбър в 32 обстоятелството

Защото някой през днешния ден има рожден ден

" Това е от този вирус, който нападна нерва в ухото ми и лицевите ми нерви и е предизвикал парализа на лицето ми. Както виждате, това око не мига. Не мога да се усмихвам от тази страна на лицето си. Тази ноздра не се движи ", разкри Джъстин Бийбър във видео в Instagram. Заради положението му и рекомендациите на лекарите да си почива, на артиста му се беше наложило да анулира концертите си.

" Това е много съществено, както виждате. Иска ми се да не е по този начин, само че явно тялото ми ми споделя, че би трябвало да поспра. Надявам се, че разбирате и ще употребявам това време просто да си умря и да се отпусна, с цел да се върна на 100 % ", сподели още Джъстин Бийбър.

Освен това той показа още, че си дава обещание да преодолее диагнозата си в точния момент. Певецът посочи, че прави лицеви извършения, само че не разясни по кое време те ще дадат резултат.
 Джъстин Бийбър и договорката за продаването на дяловете на звукозаписния му азбучник за 200 млн $
Как Джъстин Бийбър се снабди с 200 млн. $

Една добра договорка

Сега, девет месеца по-късно, излиза наяве, че напъните му са се отразили удобно. Във видео на Instagram стори Джъстин Бийбър сподели усмивката на лицето си - тъкмо такава, каквато е била преди - необятна и откровена - доказателство, че е извършил обещанието си да се възвърне.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР