През юни 2020 година едновременно ще се случат две много

...
През юни 2020 година едновременно ще се случат две много
Коментари Харесай

Две мрачни дати ни очакват през юни

През юни 2020 година по едно и също време ще се случат две доста забележителни астрологични феномени, които могат да обиден някои хора осезателно. През първия месец на лятото ще има освен лунно, само че и слънчево затъмнение.

Много астролози считат, че затъмненията са доста рискови интервали. В същото време силата на тези събития може пък да се окаже и потребна за някои хора. Все отново си коства да бъдете деликатни по време на тях и да не вършиме нищо безогледно.

През 2020 година се чакат шест затъмнения. Астролозите считат, че това изяснява за какво тази година ще се окаже доста сложна за мнозина.

Лунно затъмнение - 5 юни 2020 година

Лунното затъмнение се чака да бъде на 5 юни. Сянката на земята отчасти ще покрие спътника, тъй че той няма да изчезне изцяло от небето.

Влиянието на такова събитие не може да бъде наречено изключително мощно и надали ще навреди на доста хора по някакъв метод. В същото време обаче астролозите считат, че в случай че Луната е единствено отчасти закрита, тогава може да се случат какви ли не неприятности на множеството хора.

По време на лунното затъмнение би трябвало да сте оптимално деликатни и да не вършиме нищо, което може да докара до проблеми. Струва си да се откажете от дълги пътувания или огромни покупки. Астролозите споделят, че в този ден е добре да сте сами със себе си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР