През юни 1964 г. рибар прави зловещо откритие в яма

...
През юни 1964 г. рибар прави зловещо откритие в яма
Коментари Харесай

Неуреденият случай е разрешен 60 години след разчленените останки на жена от Охайо, открити от рибари

През юни 1964 година риболовец прави злокобно изобретение в яма за трошляк в западно Охайо - отрязана човешка ръка. Четири дни по-късно различен риболовец откри чул в близкия канал, в който имаше торс. В последна сметка в същия воден канал са открити човешка глава и крайник.

Останките бяха разпознати като тези на 43-годишната Дейзи Шелтън от Дейтън -- и в този момент, 40 години по-късно, управляващите публично оповестиха, че неразрешеният случай е позволен. Офисът на шерифа на окръг Маями разгласи в петък, че прокурорите са одобрили приключването на случая, откакто основен очевидец се появи, с цел да разпознава обвинен, умрял преди към 18 месеца.

Намирането на хипотетичния палач - чието име управляващите не назоваха - лиши няколко десетилетия. След като останките на Шелтън бяха разпознати през 1964 година, казусът беше охладен до 2017 година Тогава очевидец — който също не беше назван от формалните лица — излезе, с цел да твърди, че е видял някой да убива Шелтън с чук в дом в Дейтън и по-късно да разчлени тяло...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР